Foto: www.grandprixradio.nl

25-05-2015 – Kevin Abbring maakte gisteren bekend dat hij zich in België gaat proberen te bewijzen. Abbring mag voor J-Motorsport van start gaan in een Citroën DS3 R5 tijdens de Kenotec Ypres Rally. Abbring wordt tijdens deze rally genavigeerd door ex-Belgisch kampioen Pieter Tsjoen.

Abbring reed vorig jaar ook deze wedstrijd, toen nog voor de ‘Peugeot Rally Academy’ in een Peugeot 208 T16. Abbring reed een erg sterke wedstrijd en stond zelfs een lange tijd aan de leiding, totdat de mechanische problemen, waar Peugeot al lange tijd mee liep, weer toesloegen en Abbring moest opgeven, waardoor de winst ging naar Freddy Loix. Ook dit jaar zal Abbring onder andere de strijd aangaan met Freddy Loix en Kris Princen, en niet te vergeten de ERC rijders, wat het dit jaar tot een groot spektakel zal vormen.

Kevin Abbring: “Ik ben blij om te kunnen aankondigen dat ik zal meestrijden om de eindoverwinning in Ieper over een paar weken! Ik heb het groene licht van Hyundai Motorsport gekregen om samen met Pieter Tsjoen in de geweldig snelle DS3 R5 te starten tijdens de Ypres Rally! Het is een geweldige kans om het ritme weer terug te krijgen, aangezien het al een tijdje geleden is dat ik voor het laatst een wedstrijd reed (Circuit Short Rally). Ik hoop dat alle kilometers die ik tijdens deze rally zal rijden mij gaan helpen om zo concurrerend mogelijk te zijn voor ons volgende uitje, de WK Rally van Polen.”

De Kenotec Ypres Rally, opvolger van de voormalige GEKO Ypres Rally, zal verreden worden in het weekend van 25-27 juni rondom Ieper. Wilt u niks missen van dit evenement of wilt u meer info rondom deze rally? Ga dan naar de officiële site: http://www.ypresrally.com/

Reactie op “Abbring met J-Motorsport in Kenotec Ypres Rally

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.