Foto: www.speedactiontv.be

10-02-2015 – Zeven voormalige winnaars, een tiental sterke buitenlandse teams, 8 merken en 10 modellen in de top 20 en alles bijeen 248 deelnemende teams, alles is in gereedheid gebracht om de tiende verjaardag van de Legend in stijl te vieren. Nu nog een beetje sneeuw en alles is zoals het hoort te zijn!

De bekende Place McAuliffe waar de Legend Boucles hun tenten zullen opslaan en de Square Generaal Patton (op 300 meter van het centrum van Bastogne), waar het assistentiepark huis houdt, zijn de pleisterplaatsen van de volgende en tiende editie van de Legend Boucles op 20 en 21 februari. De verhuis is een feit en dat naar een prachtige regio, heel gastvrij ook. De grootste Belgische rally voor historische wagens vond in Bastogne de tweede adem die meer dan nodig was. De verhuis heeft het enthousiasme voor de Legend amper aangetast, met 248 deelnemers die voor deze editie 2015 ingeschreven hebben.

De cijfers zijn dus vergelijkbaar met de laatste editie in Spa, maar de kwaliteit is van het hoogste niveau dat we in de Legend al gezien hebben. Zowel toppers uit eigen land als buitenlandse sterren dragen bij tot een aantrekkelijk deelnemersveld, om het dan nog niet over het materiaal te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.