Afbeeldingsresultaat voor dakar dreamteam 2018

17-12-2017 – Het is weer bijna januari, en dus is het aftellen begonnen! Vanaf 4 januari zal de zwaarste rally ter wereld van start gaan. Helaas is Zuid-Amerika voor velen te ver weg om naar toe te gaan, en daarom brengen wij van Rally-World het avontuur naar u thuis!

 

Wat houdt de Dakar Game precies in?

In de Dakar Game kruipt u in de huid van een teammanager. Voorafgaand de Dakar kiest u uw droomteam samen door ze simpelweg te selecteren. Wanneer u dat gedaan heeft, kunt u uw droomteam opsturen. Tijdens de Dakar Rally gaat u de strijd aan met alle andere managers die ook hun droomteam samenstelden. Het team waarvan de coureurs het best presteren gedurende de etappes, scoort logischerwijs de meeste punten, en degene die na afloop van de Dakar Rally het meeste punten heeft verzameld, wint het spel!

 

Wat is er veranderd?

Voor de deelnemers die al bekend zijn met het spel na de afgelopen succesvolle edities die we organiseerden, zijn hier nog een aantal wijzigingen. Zo zal uw droomteam naast de deelnemers uit de Dakar Rally ook aangevuld worden met deelnemers uit de Africa Eco Race. Wij hebben hiervoor gekozen gezien het vele aantal Nederlandse en Belgische coureurs dat naar deze wedstrijd afreist in plaats van naar Zuid-Afrika.

Uw droomteam bestaat dit jaar uit 6 motorcoureurs (4 uit de Dakar en 2 uit de Africa Race), 3 quadrijders (uit de Dakar), 6 autorijders (4 uit de Dakar en 2 uit de Africa Race) en 5 truckrijders (3 uit de Dakar en 2 uit de Africa Race). In totaal bestaat uw droomteam dus uit 20 coureurs.

 

Het avontuur

Tot en met 30 december heeft u de kans deel te nemen aan dit unieke spel. Zodra u uw droomteam opgestuurd heeft, ontvangt u binnen 48 uur een mail met daarop de link naar uw kantoor. In uw kantoor kan u vanaf 1 januari live de prestaties van uw team volgen, evenals de tussenstand in het managerklassement.

Ga ook vooral de strijd aan met uw vrienden om onderling de strijd aan te gaan! Wie van u mag zich kronen tot de beste Dakar-manager? U kunt deze link gebruiken om de Dakar Game 2018 te delen via Facebook of Twitter, des te meer deelnemers, des te spannender het wordt!

 

Start het spel!

Ga gauw aan de slag en klik op de onderstaande link om aan de slag te gaan met de Dakar Game 2018!

SPEEL NU DE GAME!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.