<img src="http://rally.hondaracingcorporation.com/wp-content/uploads/sites/5/2016/04/571f3a5c64b1d7.27605196 visit their website.png” alt=”Afbeeldingsresultaat voor DAKAR 2017″>

27-11-2016 – Het is weer zover! We hebben er allemaal weer een jaar op moeten wachten, maar over 35 dagen gaat de Dakar Rally weer van start! En met Dakar voor de deur zal er ook weer een start worden gemaakt aan de vijfde editie van de Dakar Poule anno 2017! Nederlands grootste Dakar Poule is nu echter compleet omgegooid ten opzichte van vorig jaar, namelijk een compacter en uitdagender concept.

 
Als organisatoren van deze poule stonden we dit jaar weer voor een grote uitdaging. Ondanks het succes van 2016 had er meer ingezeten,” legt mede-organisator Mitchel van der Hoef uit, “We kregen van een aantal mensen die graag mee hadden willen doen namelijk de reacties dat het concept van vorig jaar teveel tijd kostte, en dat ze daarom helaas te weinig tijd hadden om deel uit te kunnen maken van het spel”. Daar zit inderdaad wat in, gezien de 45-50 minuten die de deelnemers gemiddeld nodig hadden om de poule in te vullen. Lang is er nagedacht hoe de duur van het invullen van de poule kon worden ingekort.

Het Resultaat:
Een totaal nieuw concept, heel eenvoudig maar tegelijkertijd nog uitdagender dan ooit tevoren! Dit seizoen kunnen de deelnemers namelijk hun eigen (droom)team in elkaar zetten, met daarin de coureurs waarvan zij denken dat ze het beste zullen gaan presteren tijdens de komende editie. Dit compacte concept zal slechts 5 tot maximaal 15 minuten van uw tijd in beslag nemen, en is daarmee niet alleen compacter, maar ook gebruikersvriendelijker.” aldus Mitchel.

Doe ook mee!
Durft u ook de strijd aan te gaan? Ga dan snel naar deze webpagina en stel uw eigen (droom)team samen. Nodig je vrienden uit om onderling de strijd aan te gaan! En wie weet, mag u zich straks kronen als de beste Dakar Team-Manager van 2017!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.