Foto: www.becxtdsracing.nl

23-02-2015 – Zaterdag 28 februari zal de start plaatsvinden van de Circuit Short Rally 2015. De Short Rally wordt in 2015 voor de vijfde maal georganiseerd en wordt dit seizoen verreden tijdens het Pirelli Rally festival. Naast de RallyPro Circuit Short Rally wordt in hetzelfde weekend het ook de Garage Rijsenhout NK Off Road Race Zandvoort verreden.

Voormalig winnaars van dit evenement zijn Bob de Jong, Jasper van den Heuvel en Coen Vink. Zij staan allen niet aan de start van de Circuit Short Rally dit jaar. Wel staan er andere spectaculaire rijders aan de start.

Zo komt Hyundai Motorsport coureur Kevin Abbring aan de start met een Porsche 997 GT3, maar zal ook Martin van Iersel, met de razendsnelle Mitsubishi EVO X R4 en een nieuwe navigator in de persoon van Johan Schop, proberen de eindoverwinning te grijpen dit jaar. Ook Antoine van Ballegooijen en Marco Schapers zijn, beiden in een Mitsubishi Lancer EVO X, een grote favoriet die ook zeker een hoofdrol zullen spelen.

Dit evenement zal ook meetellen voor het Short-Rally kampioenschap, waar favorieten Ruurd Osche (Honda Civic Type-R R3) het zal opnemen tegen de ijzersterke Anton Moree in de Ford Escort RS.

48 teams zullen op Zandvoort aan de start verschijnen met deelnemers in verschillende klassen.
Diverse deelnemers brengen prachtig achterwiel aangedreven materiaal aan de start waardoor we in Zandvoort verzekerd zijn van een zeer divers deelnemersveld.

De RallyPro Circuit Shortrally zal a.s. zaterdag verreden worden op het Circuit Park Zandvoort. Na de rally komen wij van rally-world.nl met een verslag van deze 5e editie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.