Foto: www.race2fast.com

19-02-2016 – Onlangs heeft bekend Dakar-rijder Edwin van Ginkel per direct besloten een einde te maken aan zijn werkzaamheden bij GINAF Rally Power. Redenen voor deze beslissing waren o.a. persoonlijke en zakelijke redenen, en daardoor heeft Edwin het team kort geleden geïnformeerd aangezien hij zijn tijd en energie voornamelijk in zijn bedrijf wil steken. Na bijna 15 jaar maakt Van Ginkel geen deel meer uit van de Stichting die zich richt op de rally-activiteiten.

Edwin van Ginkel: “De tijd en energie die het mij kost weegt niet meer op tegen het plezier. Ik ben niet volledig gemotiveerd en dat gaat ten koste van andere zaken. In overleg met Wuf heb ik besloten om mijn activiteiten voor de Stichting te stoppen. Achter de schermen blijf ik voorlopig nog wel verantwoordelijk. In de toekomst hopen we de rally-activiteiten volledig los te koppelen van onze zakelijke activiteiten. Tot die tijd blijf ik er zeker bij betrokken. Ik haal er niet meer de voldoening uit die nodig is. Het runnen van een groot rallyteam vraagt veel tijd en inzet. Die energie kan ik voor mijn gevoel beter gebruiken voor ons bedrijf. Dat is en blijft het allerbelangrijkste. Wat ik in de toekomst ga doen is nog niet bekend.”

“Wuf gaat in principe verder. Hoe en met wie dat zal op termijn wel duidelijk worden. We hopen een constructie te vinden waarin de rally-activiteiten volledig op zichzelf staan en door de Stichting worden gecoördineerd. Ik heb mij bijna 15 jaar volledig ingezet voor het rallyteam. Ik heb heel veel mensen leren kennen, heel veel van de wereld gezien en altijd genoten van het spelletje. Op het moment dat de motivatie minder wordt is het tijd om keuzes te maken. Dat heb ik gedaan en ik hoop dat de Stichting GINAF Rally Power een mooie sportieve toekomst tegemoet gaat. De mensen zullen mij nog wel eens zien. Ondanks dat ik niet meer actief ben voor GRP blijf ik de rallysport en het team wel volgen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.