Foto: KSRallyvideo

21-04-2015 – Volgende week staat de vierde ronde van het BRC voor de deur, de Rallye de Wallonie 2015. Bob de Jong had eerder dit jaar al bekend gemaakt deze wedstrijd te gaan deelnemen. Toch blijkt het anders uit te pakken voor de Nederlander.

Zoals misschien al een poos bekend is zal Bob de Jong dit seizoen aan de start komen met een Citroën DS3 R5! De Jong zou o.a. de Wallonie Rally rijden, ter voorbereiding op de ELE Rally, waar hij zal strijden tegen o.a. Jeroen Swaanen en Michiel Becx. Het blijkt uiteindelijk toch anders uit te pakken. Aangezien de auto niet op tijd klaar zal zijn moet Bob de Jong zijn debuut in de DS3 doorschuiven na de ELE Rally.

Voor de Belgen mag dit de pret niet bederven. Er staat tot nu toe een mooi deelnemersveld ingeschreven voor de rally. Zo zullen we uiteraard Freddy Loix en Kris Princen weer terug zien, Cédric Cherain zal na zijn afwezigheid in Tielt hier wel weer aan de start staan, en niet te vergeten andere grote mannen w.o. Michiel Becx, Vincent Verschueren, David Bonjean en Benoit Allart.

De Rallye de Wallonie wordt van 1 tot en met 3 mei verreden rondom Namur. Voor meer info kunt u terecht op de website (http://www.automobileclubnamur.be/rallye/news.php), of de site in de gaten houden voor meer nieuws rondom deze rally.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.