Rally-World

Feel the world of Rally

Geen Jos Verstappen in Rally van Haspengouw

Voor Jos Verstappen komt de start van het nieuwe rallyseizoen net iets te vroeg. De vader van de tweevoudig Formule 1-kampioen kampt met migraine-achtige symptomen en zal volgende week niet van start gaan in de Rally van Haspengouw, de eerste ronde van het Belgian Rally Championship.

Jos Verstappen kampte de afgelopen periode met migraine-achtige symptomen. Inmiddels is hij weer in goede gezondheid, maar omdat er nog een medisch onderzoek loopt is besloten dat Jos toch nog even niet gaat rallyrijden, dit omdat zijn eigen gezondheid natuurlijk voorop staat. Jos, die nu naar Bahrein afreist om de prestaties van Max daar te volgen, is uiteraard zeer teleurgesteld over de situatie. Maar zijn gezondheid heeft prioriteit, en zodra de situatie het toelaat en hij groen licht krijgt, zal hij zijn passie meteen weer oppakken.

Voor zijn programma in het Kroon-Oil BRC zal Verstappen kunnen beschikken over de gloednieuwe Skoda Fabia RS Rally2 uit de ateliers van Wevers Sport. Eerder deze week ging de Nederlander alvast uitgebreid testen in Frankrijk met zijn nieuwe rallywapen. De eerstvolgende ronde van het Belgisch Rallykampioenschap staat op 17 en 18 maart op het programma tijdens de South Belgian Rally, hopelijk zien we Jos dan weer terug op de rallypaden.

Share this…