Foto: www.omroepbrabant.nl

31-07-2016 – De GTC Rally werd eerder altijd verreden rondom het rallycentrum van Etten-Leur, maar vanaf de komende editie is dit verleden tijd. Het rallycentrum zal namelijk gaan verhuizen naar Den Goubergh in Roosendaal, dat bevestigde de organisatie onlangs.

John Elst (voorzitter GTC Rally): “Met Den Goubergh hebben we nu een veel compactere locatie, waar we het servicepark, het entertainment, een publiekproloog en de VIP-ontvangst op een¬†overzichtelijk plaats bij elkaar brengen.”

Dit jaar wordt de rally gehouden van 7 tot en met 8 oktober en leiden de proeven zich door West-Brabant. Het rallygeweld gaat vrijdagavond van start vanaf Den Goubergh waarnaar de rijders uiteraard ook weer in actie zullen komen bij de welbekende klassementsproef in Achtmaal (‘De Hel’) en in Wernhout.

Op de zaterdag zal het avontuur voor de dan nog overgebleven rijders verdergaan met klassementsproeven op de Wouwse Plantage, Roosendaal (’t Anker), Etten-Leur, Rupchen en Klein-Zundert. De rally finisht uiteindelijk weer op Den Goubergh in Roosendaal.

Hoe de deelnemerslijst van de rally eruit zal zien is nog even afwachten. In ieder geval kunnen we een hoop BMW’s verwachten met de komst van de Belgische M-Cup naar Roosendaal. Zo zullen we o.a. Wim Muilwijk, Kurt Braeckevelt en Jurgen de Bruijn in ieder geval in actie gaan zien, en hoogstwaarschijnlijk nog een aantal andere spektakelmakers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.