Foto: www.autonews-magazine.com

19-05-2016 – Na zijn succesvolle deelname aan de TAC Rally zal Hans Weijs tijdens de ORC Rally opnieuw de BMW 130 van Schmid Racing besturen. In de TAC Rally bleek snel dat Weijs over genoeg ervaring beschikt om het vermogen van de BMW optimaal te benutten. Het team is in ieder geval erg enthousiast over de samenwerking.

Bram Maes: (Zaakvoerder ConnectUs): “Ik was voor de TAC al heel enthousiast, maar na het horen van de vele positieve reacties na de wedstrijd had men niet veel nodig om mij te overtuigen voor een nieuwe samenwerking.”

Charles Schmid (Tuner Schmid Racing): “Hans heeft nogmaals het potentieel getoond van onze BMW. Meteen na de TAC hebben we samengezeten om te bekijken hoe we die samenwerking konden vederzetten. Ik ben overtuigd dat we met Hans opnieuw iets moois kunnen laten zien!”

In 2014 werd de ORC Rally reeds gewonnen door Patrick Snijers in dezelfde BMW 130 van Schmid Racing, het is duidelijk dat de verwachtingen dan ook hoog zijn voor Hans Weijs en copiloot Jasper Vermeulen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.