Foto: www.edwinnieuwenhuis.nl

11-05-2015 – Over een paar maanden staat het grootste evenement van de Nederlandse rallysport weer voor de deur in Hellendoorn en omstreken. Tot die tijd is de organisatie weer druk bezig om er ook dit jaar weer een fantastisch weekend van te maken voor zowel deelnemers als publiek!

Een onderwerp die vooral aan de orde is geweest de laatste tijd is die van de verzekeringsvoorwaarden. De equipes die over de afgesloten klassementsproeven schade aan verkeersattributen, kunnen bij de komende evenementen een boete verwachten met een maximale verhoging van €1500,-. Om de rijders tegemoet te komen, hebben de organisatoren van de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally echter besloten deze verhoging voor haar rekening te nemen. Uiteraard blijven deelnemende equipes wel zelf aansprakelijk voor het eigen risico van 1.000 euro per gebeurtenis, een bedrag dat in de afgelopen jaren gebruikelijk was.

De 34e editie van de USI Hellendoorn Rally, verreden op 18 en 19 september aanstaande, zal bovendien een gloednieuwe klassementsproef verwelkomen! Voor meer nieuws over deze proef, en de verdere voorbereiding van de wedstrijd kunt u het actuele nieuws in de gaten houden of een kijkje nemen op hun site: http://www.hellendoornrally.eu/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.