Foto: Heuvel-Motorsport

11-02-2016 – Hij heeft er een poosje op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover! Jim van den Heuvel, ‘Rookie of the Year’ in de Nederlandse rallysport, zal komend weekend debuteren tijdens één van de zwaarste wedstrijden van dit seizoen: De WRC Rally van Zweden!

De nieuw opgebouwde Evo (zie foto) is er klaar voor, en Van den Heuvel JR zelf uiteraard ook! Het 18-jarige talent zal tijdens een aantal wedstrijden in de WRC2 klasse meestrijden om een mooie eindklassering. In Zweden is dit ook absoluut niet onmogelijk, want de afgelopen jaren heeft hij al behoorlijk wat ervaring opgedaan op sneeuwoppervlakken. Het team van Heuvel-Motorsport zal overigens twee wagens inzetten tijdens dit evenement, want ook de Fransman Alain Foulon zal dit seizoen voor het eerst in Zweden deelnemen aan een rally. Jim gaf ons onlangs een laatste update vanuit Zweden.

Jim van den Heuvel: “Maandag hebben we getest, super gave bosproef waar van alles in zat! Veel geleerd en nu klaar om vrijdag van start te gaan. Vanwege de slechte weersomstandigheden zijn de verkenningen een dag opgeschoven en komen de shakedown en de eerste korte show proef op donderdagavond te vervallen. We gaan er morgen en donderdag voor zorgen dat de proeven goed op papier komen te staan en dan kan het gaan gebeuren!”

Komend weekend zullen we Jim uiteraard volgen, dus houd de site op de hoogte om niets te missen van zijn avontuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.