Foto: www.rallye.forumgratuit.org

12-02-2015 – Kevin Abbring, die aankomend weekend aan de start staat in de WK Rally van Zweden, maakte eerder deze dag bekend aan de start te staan aan de Circuit Short Rally in Zandvoort, met een Porsche!!

De Porsche 997 GT3 waarin Abbring rijdt, is de bekende “Croky Porsche” waarmee Jochen Claerhout vorig jaar aan het Belgische seizoen meedeed, en ook de GTC Rally rondom Etten-Leur. De vaste navigator van Jochen, Piero Vandeputte, zal ook nu op de navigatorstoel zitten.

Het deelnemen aan de Circuit Short Rally is voor Abbring een mooie gelegenheid om weer eens in Nederland te rijden en de Nederlandse rallyliefhebbers te ontmoeten, wat de laatste jaren helaas niet mogelijk was. Naast dit zal Abbring tijdens de rally de GP Elite Rallyschool promoten.

Het Bertec Rallyteam van Claerhout en Vandeputte was gelijk erg enthousiast om de brullende Porsche 997 GT3 voor deze speciale gelegenheid beschikbaar te stellen. Daarnaast hebben Abbring en Claerhout ook een goede band met elkaar, en de Porsche is natuurlijk een perfecte auto om mee te testen in Zandvoort!

De Circuit Short Rally zal verreden worden op 28 februari 2015. Naast Abbring staan tot nu toe ongeveer 30 deelnemers ingeschreven aan dit evenement waaronder de heren Van Ballegooijen, Schapers en Weijs die opnieuw aan de start staat met een Volkswagen Golf IV Kit Car, die hij voor het laatst in 2006 bestuurde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.