13-07-2018 – Het LMS-Rallyteam zal zaterdag 14 juli met 2 auto’s afreizen naar airport Breda om deel te nemen aan de GTC Rally. De GTC rally zal zijn service op het vliegveld hebben en er zal zelfs shows en demo’s gegeven worden, ook zal hier een rallyproef liggen.

Het team zal dus afreizen met 2 auto’s, 1 van de auto’s zal bestuurd worden door het vertrouwde duo, vader Lammert zal zijn zoon Mark navigeren over de proeven. Na een zeer succesvolle ORC Canal Rally in België waar ze de klasse en de divisie wonnen, en dus de Belgen het nakijken gaven zit het duo te popelen om ook op Nederlandse bodem van zich te laten spreken. De auto is betrouwbaar, ondanks wat onderstel schade in België hebben ze daar gewonnen en is er hard gewerkt om de schade te herstellen voor de GTC rally.

De andere auto van het team is voor het laatste in actie gekomen in Rallye de Hannut waar ze helaas door een elektrisch probleem de finish niet haalde. Daar werd Sander genavigeerd door Dave Kuiper nadat Valentijn ziek was geworden. Dave Kuiper zal ook in de GTC naast Sander plaatst nemen aangezien Valentijn helaas zijn helm aan de wilgen heeft gehangen, maar nog wel actief blijft in het team. Dave zal de vaste navigator van Sander worden, ze hopen de GTC verder aan elkaar te kunnen gaan wennen en kijken of ze de concurrentie kunnen bijhouden. Dave Kuiper is geen onbekende voor het team, hij heeft een paar seizoenen naast Mark en Lammert genavigeerd, we zijn dan ook blij dat we een goede opvolger voor Valentijn hebben gevonden.

Sander en Dave zullen in de groep A (gemodificeerd) gaan deelnemen en Mark en Lammert in de groep N (standaard/showroom). Ze rijden dan wel in andere klasses maar er zal zeker naar elkaar gekeken worden. Het team wil graag zijn sponsoren en monteurs bedanken voor het mogelijk maken van deze deelname en hoopt op een goed resultaat en weer een geweldige ervaring.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.