24-01-2018 – Het nieuwe BRC seizoen staat voor de deur, dus hoog tijd om de M-Cup plannen voor 2018 aan het publiek voor te stellen.

Om een breder deelnemersveld aan te spreken, is het vanaf dit seizoen ook mogelijk om als historic BMW-rijder deel te nemen in de M-Cup. In het verleden zagen we immers de snelste historic BMW’s dichtbij, of soms sneller rijden dan de moderne M-Cup leider.

Tevens heeft de organisatie van de M-Cup haar kalender voor 2018 bekendgemaakt. De competitie voor teams die aan de start komen met een BMW telt zes wedstrijden, waaronder één in Nederland. De BMW-teams trekken op 14 juli opnieuw naar Brabant als daar de GTC Rally op het programma staat. De overige wedstrijden van de M-Cup zijn de Rally van Haspengouw, de TAC Rally, de Sezoensrally, de Omloop van Vlaanderen (de enige tweedaagse wedstrijd op de kalender) en de East Belgian Rally. Er is één schrapresultaat.

De organisatie hoorde reeds verschillende nieuwe teams die hun interesse toonden en tijdens de eerste wedstrijd van de M-Cup in actie zullen komen. Het is daarbij inmiddels bevestigd dat huidig kampioen Franky Boulat opnieuw present zal zijn om zijn titel te verdedigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.