Foto: www.vbgoesdakar.com

06-02-2016 – In 2017 verschijnen Mammoet Rallysport en Riwald Dakar Team in een samenwerkingsverband aan de start van de Dakar Rally. Gert Huzink zal in 2017 ook met een Renault gaan deelnemen.

Zowel het team van Mammoet Rallysport als die van het Riwald Dakar Team zijn na de afgelopen editie alweer druk bezig met de voorbereidingen voor 2017, en willen voor deze editie een samenwerking sluiten. De samenwerking houdt onder andere in dat Huzink komend jaar net als Martin van den Brink met een door MKR ontworpen Renault-truck aan de start zal staan van Dakar 2017. Het Tsjechische bedrijf van Mario Kress is tevens bezig met de bouw van een Torpedo-truck waarmee Mammoet Rallysport in 2017 wil deelnemen aan de Dakar Rally.

Mammoet Rallysport: “Vanmiddag zijn Mammoet Rallysport en Riwald Dakar Team een samenwerkingsverband aangegaan voor ‎Dakar 2017. Beide teams behouden hun eigen identiteit en naam maar gaan verder volledig samenwerken.”

Afgelopen Dakar stonden ook Gerard de Rooy (Iveco) en Maurik van den Heuvel (Scania) al met een Torpedo Truck aan de start van de zwaarste woestijnrally ter wereld. En hopelijk zal de komende editie beter verlopen dan die van 2016, toen zowel Huzink als Van den Brink hun trucks in vlammen op zagen gaan op de wegen van Argentinië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.