Foto: www.race2fast.com

28-08-2015 – Michiel Becx maakte gisteren bekend dat hij tijdens de komende editie van de Omloop van Vlaanderen niet met de gebruikelijke Ford Fiesta R5 aan de start zal komen, maar kiest ditmaal voor een R2 van Weijs Motorsport.

Michiel Becx: Afgelopen maand kreeg ik de vraag of ik mijn R5 zou willen verkopen. Als handelaar zei ik; als de prijs en de voorwaarden kloppen dan natuurlijk! En in datzelfde gesprek was ik mijn R5 kwijt. Aan de ene kant zonde, maar aan de andere kant biedt dit voor mij de mogelijkheden om weer hernieuwd rond te kijken in de race, rally en rally-raid wereld, de ontwikkelingen gaan snel! Ik wil net als zoals ik dat met de Fiesta R5 gedaan heb,  weer een weloverwogen keuze maken. Ik ben met diverse producenten in gesprek, maar heb nog geen definitieve keuze gemaakt.  Maar één ding is zeker: Rally’s zullen we voorlopig blijven rijden, want daar ben ik nog niet klaar mee! Om niet stil te vallen heb ik bij Weijs motorsport een R2 gehuurd, om volgende maand de ConXion Omloop Van Vlaanderen te gaan rijden.”

Er zullen nog 4 wedstrijden voor Becx op het programma staan (Omloop van Vlaanderen, Hellendoorn Rally, GTC Rally en Euregio Rally). Of het programma bij het verkopen van de R5 veranderd is blijft onbekend. Maar één ding is zeker, Becx zal in de toekomst opnieuw achter het stuur duiken van een nieuwe Fiesta R5.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.