foto van Wouter Meeus.

17-01-2017 – Na de succesvolle samenwerking van vorig jaar komen Tim Van Parijs en copiloot Nick Degryse dit jaar opnieuw samen aan de start van de Rallysprint van Moorslede. Maar daar blijft het niet bij. Op uitnodiging van Nick en een enkele lokale sponsors komen ook Bernd Casier (Ford Fiesta R5) en Stijn Vandaele (Ford Fiesta R2) binnen hetzelfde team aan de start. 

Zo bestaat het team uiteindelijk uit 3 wagens, de DEGRO Porsche 977 GT3 met Tim Van Parijs en Nick Degryse, de Ford Fiesta R5 EVO met Bernd Casier en Brian Renier en ten slotte de Ford Fiesta R2 met Stijn Vandaele en Isabel Durnez. Een leuk detail is dat er in iedere wagen een Moorsleedse of Dadizeelse connectie is wat het geheel nog mooier maakt.

Tim van Parijs: “De samenwerking met Nick vorig jaar was heel geslaagd en ik deed Nick het voorstel om dit jaar eens met een echte rallywagen mee te rijden. Ik ga Nick eens meenemen in de DEGRO Porsche 997 GT3.”

Nick Degryse: “Ik heb met de sponsors een project opgezet om Bernd en zijn Ford Fiesta R5 aan de start te krijgen in Moorselde. Omdat ik al de nota’s lees voor Tim ben ik gaan samenwerken met Brian Renier en Isabel Durnez. Brian zal de nota’s lezen voor Bernd en Isabel zal Stijn Vandaele uit Moorselde navigeren in zijn come-back met de Fiesta R2 van Brian. Ik moet natuurlijk ook alle partners danken voor de samenwerking want zonder hen was dit niet mogelijk. Bij deze dank aan Degro‚Äôs Trofeeshop, West-clean, DD-Design, Drytech vochtbestrijding, Timmerwerken Van Meenen, Kantoor Serge Vandamme, elektriciteit Jan Dewulf, Kristof Natuurlijk, May Fly en timmerwerken Mario Froyman”

De Rallysprint van Moorslede zal worden verreden op 12 maart aanstaande.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.