11-02-2018 – De organisatie van de Centraal Nederland Rally kan met trots aankondigen dat Visual Art & Design uit Nijkerk zich de aankomende jaren als hoofdsponsor heeft verbonden aan de Centraal Nederland Rally.

De wedstrijd gaat daarmee in 2018 onder de nieuwe naam ‘Visual Art Rally’ verder. Wilbert van den Burg, eigenaar van het bedrijf, ziet het als een mooie voortzetting van de samenwerking die bij de vorige editie van de rally was ontstaan. Wilbert zag voordelen zijn bedrijf te verbinden aan de rally omdat hij op deze wijze zijn passie voor de rallysport met vele rallyliefhebbers kan delen.

Wilbert van den Burg: “Ik vind het zelf altijd mooi om leuke dingen in het leven te kunnen delen met andere die daar ook een passie voor hebben, dit geld ook voor de rallysport. Door de combinatie van Visual Art & Design en de Centraal Nederland Rally ontstaat er een mogelijkheid om de sport en het bedrijfsleven met elkaar te koppelen. Ik zie zeker de voordelen die het heeft om je met je bedrijf aan te sluiten bij een rally zoals deze. Je bereikt een enorme hoeveelheid mensen die een ding met je gemeen hebben, namelijk passie voor de rallysport!”

Niets kan zonder elkaar: Een rally kan niet zonder sponsoren, vrijwilligers en toeschouwers en de combinatie maakt dat een mooi evenement voor iedereen ontstaat. De organisatie zet zich met volle overtuiging in om de 2018-editie, met wederom nieuwe klassementsproeven, een succes te gaan maken. Binnenkort zal de vernieuwde website tegelijkertijd worden onthuld bij de presentatie voor pers en publiek van de komende editie van de Visual Art Rally 2018. U bent alvast van harte uitgenodigd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.