Cédric Cherain en Filip Cuvelier vallen de BRC-2018 aan in Skoda Fabia R5 HK Racing

16-01-2018 – Eerder deze maand vernamen we al dat Cédric Cherain een programma van vier wedstrijden in het JobFIXers BRC wilde afwerken, maar dat programma is ondertussen uitgebreid naar 6 rally’s.

In de Rally van Haspengouw komt Cédric Cherain alvast aan de start met een Skoda Fabia R5 van het Italiaanse D-Max, met Filip Cuvelier als navigator. Het duo benadrukt zijn titelambities, want ze willen het ganse seizoen rijden met startnummer 1. Een nummer dat Kris Princen niet veel geluk bracht vorig seizoen.

Cédric Cherain: “Ik kan inderdaad bevestigen dat in het gezelschap van Filip Cuvelier, we het kampioenschap met een Skoda Fabia R5 HK Racing starten. Voorlopig zijn Landen en Spa onderdeel van het programma, maar het doel is het rijden van de zes proeven. Wallonië, Ieper, East Belgian Rally en de Condroz staan ook op onze lijst, gebaseerd op eerdere resultaten.”

Filip Cuvelier (Navigator Cherain): “Ik was van plan om dit jaar hier en daar als freelancer in te springen, maar uiteindelijk is het dus een volledig programma geworden samen met Cédric Cherain. We hebben samen de Barum Rally gereden en iedereen weet dat Cédric bijzonder snel is. We starten in Haspengouw met een nieuwe Skoda Fabia R5.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.