Foto: www.automobilsport.com

06-03-2015 – Sébastien Ogier is na twee korte showproefjes de klassementsleider in Mexico. De Fransman wist maar met slechts 1 seconden voorsprong op Neuville en Mikkelsen het snelst te openen.

De eerste proef was een proefje van maar 1 kilometer. Hier opende Neuville het snelst, voor Bertelli, Ogier en Mikkelsen. De tweede stage (4.6 km) noteerde de Belg de vierde tijd, waardoor Neuville zijn eerste dagzege toch moest weggeven aan stagewinner Ogier. Maar de rally is nog maar nauwlijks begonnen, alles is uiteraard nog mogelijk!

‘Het was mijn doel om hier mijn best te doen, en dat is precies wat ik vandaag heb gedaan’ aldus Ogier na afloop van de eerste dag in Mexico. ‘We hebben een goede start van de rally gemaakt. Morgen is het zaak om zo hard mogelijk proberen te gaan. Aan het einde van de dag gaan we dan kijken hoe we ervoor staan. We bekijken het dag voor dag.’

De rally van Mexico bestaat uit 21 klassementsproeven met een totale lengte van 392,2 KM. Op zondag, als de komende 386 kilometer verreden zijn, zullen we weten wie hier uiteindelijk de winst gaat pakken. Tot die tijd houden we op de hoogte van het actuele nieuws rondom Mexico! De stand is overigens hier te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.