Afbeeldingsresultaat voor mads ostberg citroen

13-01-2018 – Opvallend nieuws uit het kamp van Citroën. Het team maakte onlangs haar line-up voor de komende wedstrijden bekend. In Zweden zagen we daar verrassend de naam van Mads Ostberg in terug. Hij zal tijdens de tweede ronde van het Wereldkampioenschap Rally’s achter het stuur kruipen van de derde wagen.

Ostberg maakte in het verleden al onderdeel uit van het team van Citroën, namelijk in 2014 en 2015. In 2016 maakte de Noor de overstap naar het M-Sport World Rally Team, waar zijn prestaties ook niet sterk genoeg waren. In 2017 stond Ostberg nergens onder contract, en startte toen met een eigen privéteam een samengesteld programma op.

Met zijn toevoeging aan de line-up voor Zweden neemt hij plaats naast Kris Meeke en Craig Breen, twee inmiddels vertrouwde rijders bij het team van Citroën. Lefebvre slaat daarmee de Rally van Zweden over, maar ook Craig Breen zou later in het seizoen tijdens enkele wedstrijden zijn zitje moeten afstaan aan negenvoudig wereldkampioen Sébastien Loeb.

Mads Ostberg: “Het kwam voor mij om eerlijk te zijn als een verrassing. Ik voel me erg vereerd en blij om deel uit te mogen maken van dit team tijdens de Rally van Zweden. Het is één van mijn favoriete wedstrijden op de kalender en eentje waarin ik ooit op het podium wist te eindigen, en het doel is dan ook om die prestatie komend seizoen te herhalen. Ik voel me erg gemotiveerd en hoop dat we samen goede resultaten kunnen gaan neerzetten. Met een goed resultaat mogen we wellicht wat vaker voor dit team in actie komen later in het seizoen. Het team is in ieder geval geweldig, ik heb in het verleden al met hen gewerkt en weet dan ook wat hun verwachtingen zijn.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.