Foto: www.users.telenet.be

15-09-2015 – Op 19 en 20 september organiseert VZW Superstage de eerste editie van de Aarova Rallysprint in Oudenaarde. De organisatie, die ook organisator is van o.a. de Ypres Rally en de Monteberg Rallysprint, werd gelijk warm onthaald door vele toppers die aan dit evenement aan de start verschijnen. Ondanks dat het nog een aantal dagen van ons verwijderd is, blikken wij alvast vooruit met een aantal rijders op komend weekend.

Pieter Tsjoen (Ford Focus RS WRC ’05): “Ik had nooit gedacht dat het zou lukken om in Oudenaarde een nieuwe rallysprint te lanceren, maar Superstage is er toch in geslaagd, met steun van een aantal lokale contactpersonen en ondernemers. Heel knap! Natuurlijk wil ik zelf graag het palmares openen. Ik start met de Ford Focus WRC 05 en als navigator rijdt mijn schoonbroer mee. Ik denk dat ik hier niet veel nota’s nodig zal hebben…”

Tim van Parijs (Porsche 997 GT3): “Ik ken die kasseistrook heel goed van dagelijkse woon-werkverplaatsingen. Ik ben Pieter al een tijdje aan het uitdagen, want ik wil natuurlijk ook winnen. Met Chris Van Woensel heb ik alvast voor een speelkameraad voor Pieter gezorgd die hem het leven nog wat zuur kan maken. Als het droog blijft, kan ik met de Porsche 997 GT3 misschien wel in de buurt van de zege komen…”

Vincent Verschueren (Citroën DS3 R5): “Het is tof dat we eens in eigen streek kunnen rijden. Heel wat kameraden en vrienden zullen ons komen aanmoedigen. We gaan met onze Citroën DS3 R5 maximaal aanvallen, ook op die fameuze jump!”

Fred Miclotte (Ford Fiesta R2): “Ik ga deze keer eens zelf rijden, met Justine Demeestere als copilote in een Ford Fiesta R2. Het is geweldig om in onze geboortestad een rally te kunnen rijden.”

Voor meer informatie over deze rally kunt u terecht op http://www.arsrally.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.