Foto: www.forum.auto.com

17-04-2015 – Gisteren kregen wij het trieste bericht binnen dat rally navigator en liefhebber Hans Bullens is overleden. Hans was vooral actief in de jaren ’80 en ’90 en heeft als navigator ook mooie resultaten neergezet in het WRC.

Bullens is vooral bekend bij de wat oudere rally fans. Hij heeft onder andere genavigeerd bij Egbert van Schalk, Henk Vossen, Ko Faas, en niet te vergeten François Koopal, waar hij 10 jaar naast gezeten heeft. Bullens was in totaal bijna 30 jaar actief in de rallysport, en daarmee een vaste naam geworden. Bullens was met de brute Clio samen met Koopal ook actief in het WRC. Onder andere hebben zij de WK Rally van Spanje, Italië en Frankrijk gereden. In 2000 stopte het duo met hun rallycarrière.

Tegenwoordig was Bullens te vinden bij de organisatie van ‘Stichting Classic Car iTour’, waar Hans samen met Adri van den Merkhof o.a. de routes uitzetten en de evenementen van deze stichting klaarstoomden. Helaas is hij nu bij ons weggegaan, een rallyheld, mogen we gerust zeggen, die we nooit meer zullen vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.