Bekijk hier de prijswinnaars van de voorgaande fotowedstrijd

Hoe Speel ik mee?
Na iedere wedstrijd kunt u tot 2 weken na het evenement uw mooiste foto’s (maximaal 3) van die rally opsturen naar rally-world@hotmail.com. Elke keer moet de foto iets te maken hebben met een bepaald thema, en dat kan van alles zijn. Alle foto’s maken kans om te winnen, of dit nou hele simpele foto’s zijn of professionele foto’s. Onze jury zal voornamelijk beoordelen op basis van in hoeverre de foto samenhangt met het thema die we voor die rally uitgekozen hebben.

Waarom doen we dit?
Voor ons Magazine zijn we altijd erg afhankelijk van enthousiast fotografen die ons project willen ondersteunen om daarmee de rallysport een warm hart toe te dragen. Wij zijn enorm dankbaar voor iedereen die ons dit steuntje in de rug geeft. Om een blijk van waardering te geven voor alle rallyfans die tijdens diverse rallyevenementen foto’s maken waarvan we mee kunnen genieten, hebben we vanaf nu deze fotowedstrijd georganiseerd. We hopen daarmee iets terug te doen voor het werk wat jullie
leveren.

Hoe weet ik of ik iets win?
Tijdens de editie na het evenement waarvoor u foto’s heeft kunnen insturen maken wij de prijswinnaar(s) bekend in ons Magazine. Wij nemen dan contact op via het emailadres waarmee u de foto’s naar ons heeft verzonden en zullen dan de prijs zo snel mogelijk naar u toesturen.