<<- TERUG NAAR HET SPEL

Kies je Team
Om mee te kunnen doen, moet je team aan onderstaande eisen voldoen:
     – Je team moet bestaan uit in totaal 9 coureurs (3 motorrijders, 3 autorijders & 3 truckrijders)
     – Je team moet bestaan uit 3 merken (1 motormerk, 1 automerk en 1 truckmerk)
     – Het is niet toegestaan om een dezelfde rijder aan je team toe te voegen
     – Als je team niet aan één van bovenstaande eisen voldoet, kun je geen punten verdienen.
     – Je kunt een team samenstellen tot en met 5 januari 23:59
Puntentelling (Coureurs)
De 2019-editie van de Dakar Rally bestaat uit 10 etappes, en elke etappe is een speelronde. Afhankelijk van hoe uw rijders presteren, kunt u punten verdienen tijdens elke etappe. Het puntensysteem ziet er als volgt uit:
Dagresultaat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Punten
70
60
50
45
40
35
30
27
24
21
18
15
12
10
8
6
4
3
2
1
Puntentelling (Merken)
Voor de merken van jouw team, zullen we een aparte ranglijst maken van de etapperesultaten. De tijd van de tweede rijder van een team zal meetellen. (Bijvoorbeeld: als de snelste Mini als 1e eindigt en de tweede Mini als 4e tijdens een etappe, zal de tijd van de tweede Mini meetellen voor de merkenpunten die je kunt verdienen. Het kan dus het geval zijn dat een Mini de etappe won, maar twee Toyota’s als tweede en derde finishten. In dit geval zul je meer punten ontvangen als je voor Toyota gekozen hebt, dan als je voor Mini gekozen hebt, omdat de tweede Toyota (3e) hoger geplaatst is dan de tweede Mini (4e). Het puntensysteem van de merken ziet er als volgt uit:
Dagresultaat
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Punten
20
12
8
6
4
2
Uitvallers
Wanneer één van je rijders uitvalt tijdens de Dakar Rally, kun je geen punten meer halen voor deze rijder. Echter, zul je de punten die je tot hun uitvallen toe al gehaald hebt voor die rijder behouden.
Kantoor
Voor de start van de Dakar Rally, zul je per mail een e-mail ontvangen met daarin een link naar jouw kantoor. In het kantoor, kun je jouw team volgen gedurende de Dakar Rally. Tijdens het spel  kun je ook andere kantoren checken, om te zien hoe andere concurrenten presteren.

 
Ex-aquo
Wanneer je op dezelfde positie eindigt als een ander met hetzelfde aantal punten, zullen de punten die zijn verdiend op de eerste etappe beslissend zijn . Als je dan nog steeds hetzelfde aantal punten hebt, zullen we kijken naar het aantal punten van de tweede etappe, en dan de derde etc…
Nodig je vrienden uit
Met de onderstaande link kun je je vrienden uitnodigen om deel te nemen aan de competitie. Ga de strijd met elkaar aan en kroon jezelf tot beste Dakar Manager van 2019!
Contact
Als je nog verdere vragen hebt, neem dan a.u.b. contact met ons op.

<<- TERUG NAAR HET SPEL