TEAM

Het team van Rally-World zorgt ervoor dat u het laatste rallynieuws op de voet kunt volgen, en kunt genieten van de mooiste foto’s en video’s van de wedstrijden die wij bezoeken. Tevens verzorgen wij persberichten voor diverse rallyteams, en kunt u voor aanvraag van foto’s en video’s van uw rallyteam altijd contact met ons opnemen.
Binnen ons team draagt iedereen zijn of haar steentje bij aan onze website. Graag stellen wij ons hieronder aan u voor.

Joey van der Hoef

Moderator

Lid Sinds: 2017
Joey is het jongste lid binnen het team. De ambitieuze animator binnen ons team heeft onder meer het logo van onze site en YouTube-kanaal ontworpen, en draagt tevens bij aan de lay-out van de site en bij het monteren van video’s.

Mitchel van der Hoef

Video

Lid Sinds: 2015
Mitchel is onder meer actief bij het sitebeheer. Hij verzorgt zo de laatste nieuwsflitsen op de website en de Facebookpagina. Vanaf 2013 is hij begonnen met het filmen van diverse wedstrijden in binnen- en buitenland, en draagt sinds 2015 ook bij binnen ons team bij het ontwerpen van diverse rally compilaties. De video’s zijn allemaal te zien op ons eigen YouTube kanaal. Hij is tevens de contactpersoon voor rallyteams en van de website.

Johan van der Hoef

Johan van der Hoef

Video

Harrie van Beek

Fotografie

Lid Sinds: 2018
Harrie is één van onze nieuwste leden, maar daarentegen de meest ervaren fotograaf van ons team in de rallysport. Sinds 2007 is hij al actief als hobbyfotograaf tijdens veel Nederlandse en buitenlandse rallyevenementen. Sinds de laatste jaren zijn al deze foto’s ook terug te vinden op zijn Facebookpagina (https://www.facebook.com/harrally/). Tegenwoordig zijn zijn foto’s ook een aanwinst voor onze website, waar ze sinds 2018 te bezichtigen zijn!

Ruben Vlijm

Fotografie

Lid Sinds: 2016
Samen met vader (Bert) en broertje (Jorn) behoort Ruben tot het perstrio binnen ons team. Als gepassioneerd fotograaf is hij er tijdens veel Nederlandse en enkele Belgische wedstrijden bij om de mooiste plaatjes te schieten. Zelf is hij al enkele jaren actief als hobbyfotograaf, maar sinds 2016 kan ook de rest van de rallywereld meegenieten van zijn foto’s, die naast de website ook na iedere wedstrijd op de Facebookpagina te bezichtigen zullen zijn. Als trio zullen ze geen hoekje van de wagen vergeten vast te leggen!

Jorn Vlijm

Fotografie

Lid Sinds: 2016
Samen met vader (Bert) en broer (Ruben) is Jorn als gepassioneerd fotograaf tijdens veel Nederlandse en enkele Belgische wedstrijden erbij om de mooiste plaatjes te schieten. Zelf is hij al enkele jaren actief als hobbyfotograaf, maar sinds 2016 kan ook de rest van de rallywereld meegenieten van zijn foto’s, die naast de website ook na iedere wedstrijd op de Facebookpagina te bezichtigen zullen zijn. Als trio zorgen ze ervoor dat geen hoekje van de auto wordt overgeslagen, en zo alle actie wordt vastgelegd!

Bert Vlijm

Fotografie

Lid Sinds: 2016
Bert is één van onze vaste fotografen. Hij is actief tijdens het grootste deel van de Nederlandse rallywedstrijden, en als het uitkomt ook een aantal uitstapjes over de grens. Zelf is hij al enkele jaren actief als hobbyfotograaf, maar sinds 2016 kan ook de rest van de rallywereld meegenieten van zijn foto’s. Samen met zijn zonen Jorn & Ruben verzorgt het trio onder meer de foto’s op onze website en Facebookpagina.

Henrico van der Dussen

Fotografie

Lid Sinds: 2016
Henrico is onze vaste fotograaf die al sinds Rally-World goed en wel op de rails is de site en Facebookpagina kleurt met de meest prachtige plaatjes. Hij is al jarenlang professioneel natuurfotograaf en doet sinds 2018 ook steeds meer aan evenementenfotografie. Op zijn website (www.henricofotografie.jimdo.com) zijn de selecties met zijn foto’s terug te vinden.