Afbeeldingsresultaat voor neuville ypres rally motorsport.com

10-01-2018 – De vicekampioen van het Wereldkampioenschap Rally’s, Thierry Neuville, zal in 2018 achter het stuur gaan kruipen van de nieuwe generatie Hyundai i20 R5, om daar samen met navigator Nicolas Gilsoul sportieve revanche te gaan nemen in de Ypres Rally.

Dat kondigde de coureur van Hyundai Motorsport tijdens de Brussels Motor Show. De Ypres Rally, die dit jaar gepland staat in het weekend van 21-23 juni 2018, is er eentje waar de Belg maar al te graag revanche wil nemen. Tijdens de vorige editie was Neuville namelijk ook al actief, maar crashte toen hard van de baan waardoor zijn kansen op de eindzege uitgesloten waren, en Kevin Abbring ervoor zorgde dat er een Nederlandse winnaar verscheen op het podium.

Thierry Neuville: “Onze vorige deelname aan de Ypres Rally was geen succes, ondanks de snelle tijden die we er lieten optekenen. Dit jaar speelt de WRC kalender in ons voordeel, waardoor we ons beter zullen kunnen voorbereiden. Ik ben erop gebrand om onze Belgische fans een mooi resultaat te bezorgen!”

William Meerschaut (Hyundai Belux PR): “Thierry is en blijft een geweldige ambassadeur voor ons merk en we zijn bijzonder trots dat we de Vicewereldkampioen opnieuw aan de start hebben in Ieper. Beschouw het gerust als een traktatie van ons, aan de Belgische fans van Thierry en Nicolas. We denken trouwens ook na over een vervolg op de ‘Back in Town-actie’ van vorig jaar. Die oefening zal bepalend zijn voor de look van de wagen, maar daarover zullen we later nog communiceren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.