Foto: www.newslocker.com

28-07-2015 – Erik van Loon en Wouter Rosegaar wisten een mooie zesde positie algemeen neer te zetten na 3 dagen zwoegen tijdens de Baja van Spanje. Het duo had echter veel last van de stof tijdens de etappes, maar dit resultaat pakt niemand hen meer af! We blikken met het duo terug op de wedstrijd van de afgelopen week.

Erik van Loon: “We hebben een goede rally gereden. Wel hebben we last gehad van het stof van rijders voor ons. Maar als we stofvrij reden, dan reden we praktisch dezelfde tijdens als de mannen op het podium! We hebben in de laatste etappe nog een positie verloren in het algemeen klassement, maar we reden op een mooie derde positie tot we in het stof kwamen. We kijken desondanks tevreden terug op deze rally!”

Wouter Rosegaar: “De snelheid lag echt hoog dit weekend. Na Egypte hebben we niet gereden, maar we pakten onze snelheid weer op. Tijdens de shakedown hebben we de auto geoptimaliseerd en gedurende de proeven hebben we serieus gas gegeven. De volgende rally op het programma is in Marokko, dat is weer een totaal andere rally vergeleken met Spanje. We gaan er daar dan ook alles aan doen om op het podium te komen!”

Eindklassement:

1. N. Roma / A. Haro (Mini)

2. O. Terranova / B. Graue (Mini – +2:57)

3. M. Hirvonen / M. Perin (Mini – +3:20)

4. R. Varela / G. Gugelmin (Toyota – +23:52)

5. R. dos Santos / M. Justo (Toyota – +24:35)

6. E. VAN LOON / W. ROSEGAAR (Mini – +25:31)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.