Foto: www.rallyandraces.com

02-02-2016 – Het seizoen 2015 bracht niet meteen wat Chris Van Woensel er van gehoopt had. Wel toonde Van Woensel meerdere malen dat de Mitsubishi Lancer WRC het in zich heeft. Te denken aan de Sezoensrally, of aan de snelle tijden in de East Belgian Rally. De eerste overwinning met de Mitsubishi Lancer WRC kwam er in de Aarova Rallysprint. Dit jaar is Van Woensel dus ook niet van plan zijn Lancer WRC komend jaar aan de kant te zetten, want vandaag maakte ook hij zijn planning voor komend seizoen bekend.

De gemiddelde rijder zou er moedeloos van geworden zijn. Van Woensel en navigator Rik Snaet integendeel, zij hebben de volste vertrouwen erin dat deze wagen komend jaar wel degelijk meer de finish gaat bereiken. Wellicht zijn er volgens zijn team zelfs kansen om de tweede nationale zege op zijn naam te gaan schrijven. De Belg moet dit dan doen tijdens de Rally van Haspengouw, Rallye de Wallonië, East Belgian Rally of de Condroz Rallye, die sowieso al vast staan op zijn plannen. De tegenstand is daarbij niettemin. Van Woensel heeft zelf echter in ieder geval een zeer positief vooruitblik op het seizoen van 2016.

Chris van Woensel: “Dit seizoen staan de Rally van Haspengouw, Rallye de Wallonie, East Belgian Rally en de Condroz rally op het programma. Misschien ook nog de Mont Blanc. Er zit nu een nieuwe kabelboom in de Mitsubischi Lancer en hopelijk is het elektronische probleem nu opgelost. In Haspengouw gaat MML geen bijstand verlenen. Misschien wel bij de 2-daagse rally’s.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.